Training

De drakenbootsport ontwikkelt kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en teamgeest. Er wordt getraind voor verschillende toernooien in Nederland, met als afsluiting het Nederlands Kampioenschap.
Daarnaast wordt 1 maal per jaar deelgenomen aan een internationaal toernooi in het buitenland. De Drakenbootsport is bij uitstek een fantastische outdoor en team watersport.
Wij worden hierbij begeleid door een professionele trainer.


Tijden

De reguliere trainingen vinden plaats tijdens het zomerseizoen (van april tot en met oktober). We trainen elke woensdagavond van 18.30 -19.30 uur. Afhankelijk of er na oktober een buitenlands toernooi is wordt ook op zaterdagmorgen van 10.00-11.00 uur getraind.

Locatie

Onze trainingslocatie is:
Watersport Vereniging Schiphol
Uiterweg 263
1431 AH Aalsmeer

Training

Lidmaatschap

Als een KLM personeelsvereniging staan wij open voor alle collega's, gepensioneerden van KLM en hun gezinsleden.

Aangezien we nu als team deel uit maken van Watersport Vereniging Schiphol (WVS) is naast het lidmaatschap van KLM Blue Dragons ook het lidmaatschap van WVS nodig.
Om je in te schijven ga naar desite van WVS en vul het inschrijfformulier in. Geef aan dat je van de Blue Dragons bent. Na inschrijving ontvang je een e-mail met inloggegevens voor "Mijn WVS". Log met deze gegevens in en ga naar wijzig NAW gegevens.

Toegang tot het haventerrein

Voor informatie om toegang te krijgen tot het haventerreinKlik hier

Doe mee!

Kom gerust langs om deze prachtige teamsport te ervaren. Gedurende 3 weken mag je vrijblijvend meetrainen. Ervaring is niet nodig. Neem een fles drinken mee en draag kleding wat nat mag worden. Het is immers een watersport. Op de locatie is een kleedkamer en douchegelegenheid.
Wil je meer informatie ontvangen of ben je al overtuigd om deel te nemen aan de trainingen stuur dan een mail naarbluedragons@klm.com of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Naam

E-mail

Telefoon

Opmerking